Wat doet Elektrocollectief de Kempen in de zoektocht naar werknemers?

Achter Werken in Elektro staat Elektrocollectief de Kempen. Een collectief van bedrijven in de regio de Kempen die de krachten bundelen in het zoeken naar de juiste kandidaten voor openstaande vacatures. Deze kandidaten kunnen allerlei achtergronden hebben. Het kunnen jonge kandidaten zijn die nog zoekende zijn op de arbeidsmarkt. Maar het kunnen ook wat oudere kandidaten zijn die zich willen laten omscholen. Werken in Elektro wil in elk geval kandidaten aantrekken die in de regio de Kempen willen werken.

De perfecte match

Het doel is om kandidaten en bedrijven pas met elkaar in contact te brengen als ze echt bij elkaar passen; als de werkzoekende dit bedrijf zoekt en dat bedrijf ook die kandidaat zoekt. Bij een match kan worden overgegaan tot het inplannen van een gesprek.

Investeren in de toekomst

Elektrocollectief de Kempen bestaat uit bedrijven die écht willen investeren in de toekomst van hun bedrijf en in het vinden van de perfecte werknemer. Deelnemende bedrijven betalen een bijdrage voor promotieactiviteiten en voor het draaiende houden van de website, zodat de ideale kandidaat zo snel mogelijk gevonden kan worden. Werken in Elektro heeft geen winstoogmerk, dus de financiële bijdragen worden alleen maar gebruikt voor het doel waarvoor Werken in Elektro in het leven geroepen is: kandidaten en bedrijven met elkaar in contact brengen.

Lid worden van Elektrocollectief de Kempen?

Interesse in een lidmaatschap van Elektrocollectief de Kempen? Bezoek de lid-wordenpagina of stuur ons een mail via de contactpagina.