Wat doen we met jouw gegevens?

Voordat je bij ons je cv en contactgegevens achterlaat, wil je natuurlijk graag weten wat wij met deze gegevens doen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Op deze pagina leggen wij het uit.

Ons doel

Het doel van Werken in Elektro is om werkzoekenden en werkgevers die goed bij elkaar passen met elkaar in contact te brengen, zodat het bedrijf hopelijk deze kandidaat in dienst neemt. Om dit te bewerkstelligen, sturen wij een mailing van kandidaten naar de werkgevers zodat zij kunnen zien wie op zoek is naar werk. Bedrijven kunnen in een reactie op deze mailing aangeven met wie ze in gesprek zouden willen gaan. Is er een match, dan kan een gesprek ingepland worden.

Jouw gegevens

Wanneer je je bij ons aanmeldt als werkzoekende, worden jouw cv en contactgegevens opgeslagen in een database en in een mailing naar bedrijven die openstaande vacatures hebben gestuurd. Hebben wij een match voor jou, dan word je in contact gebracht met het bedrijf. Hiervoor gebruiken wij jouw gegevens.

Uitschrijven

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je niet meer geïnteresseerd bent in een baan in Elektro of dat je niet meer in een mailing naar bedrijven opgenomen wilt worden. Kortom, je wilt je uitschrijven. Geen probleem, stuur dan een bericht via het formulier op de contactpagina, zodat wij je uit de database kunnen verwijderen.