Verheggen Elektrotechniek BV

Verheggen Elektrotechniek BVIn Wintelre bevindt zich het bedrijf Verheggen Elektrotechniek BV. Hier zijn op dit moment 26 medewerkers in dienst. Het bedrijf maakt elektrotechnische installaties en lichtregelsystemen in onder andere utiliteitsgebouwen, scholen MFA’s, distributiecentra, studentenlofts en luxe villa’s. Dit wordt hoofdzakelijk gedaan bij zakelijke klanten.

Belangrijk voor kandidaten

Verheggen Elektrotechniek BV, dat zich vooral richt op service en engineering voor de klanten, heeft nog flinke toekomstplannen voor de komende vijf jaar. De bedoeling is om het aantal personeelsleden ongeveer te gaan verdubbelen, dus tot 40 à 50 medewerkers. Op dit moment heeft het bedrijf plaats voor twee nieuwe medewerkers. Kandidaten met kennis op het gebied van elektrotechniek kunnen direct in dienst treden. Als kandidaat dien je in elk geval deels Nederlands te spreken en de taal te begrijpen. Binnen Verheggen Elektrotechniek BV zijn er ook nog doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van de kandidaat. ’s Ochtends kun je naar een karwei vertrekken vanaf de zaak, je kunt opgehaald worden of je kunt zelf direct naar het karwei rijden.

Interesse in deze werkgever?

Denk je dat deze werkgever bij jou past? Zorg er dan voor dat je bij ons aangemeld bent als werkzoekende. Werkzoekenden die bij ons zijn aangemeld, worden namelijk gepresenteerd aan de werkgevers middels mailings. Bij een wederzijdse interesse word je uitgenodigd voor een gesprek.