Van Nuland Elektrotechniek

Van Nuland ElektrotechniekVan Nuland Elektrotechniek is een eenmanszaak gevestigd in Bergeijk. Het bedrijf is actief in bijna alle facetten van de elektrotechniek, bijvoorbeeld nieuwbouw en verbouw in woningen en fabrieken, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en NEN keuringen. Dit doet het bedrijf voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Ruimte voor uitbreiding

Momenteel is Van Nuland Elektrotechniek op zoek naar nieuw talent om het team te versterken, in die hoedanigheid is er ruimte voor een leerling-elektromonteur. Heb je hier interesse in, dan is het belangrijk dat je de Nederlandse taal volledig beheerst. Indien je al kennis hebt van elektrotechniek zou je in principe direct in dienst kunnen treden. Noodzakelijk is wel dat je met eigen vervoer naar de zaak kunt komen, van waaruit zal worden vertrokken naar een karwei. Op termijn is het wellicht mogelijk om een eigen vervoersmiddel te krijgen. Ook is het misschien mogelijk om op termijn de zaak over te nemen.

Interesse in deze werkgever?

Denk je dat deze werkgever bij jou past? Zorg er dan voor dat je bij ons aangemeld bent als werkzoekende. Werkzoekenden die bij ons zijn aangemeld, worden namelijk gepresenteerd aan de werkgevers middels mailings. Bij een wederzijdse interesse word je uitgenodigd voor een gesprek.