T.I.B. Verouden BV

T.I.B. Verouden BVT.I.B. Verouden BV bevindt zich in Middelbeers en telt momenteel 15 personeelsleden. Dit bedrijf houdt zich hoofdzakelijk bezig met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van e-installaties en e-gerelateerde installaties. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om datanetwerken, camera-bewaking, led verlichting en pv-panelen. Klanten betreffen particuliere en zakelijke klanten, maar ook overheidsinstanties en semi-overheidsinstanties in nieuwbouw of verbouw.

Hoe ziet de toekomst eruit?

De ambitie van T.I.B. Verouden BV is om in de toekomst te groeien naar 20 werknemers. De komende jaren wordt verwacht dat er 4 werknemers met pensioen gaan. In de komende 4 à 5 jaar wil het bedrijf tien nieuwe medewerkers aantrekken.

Nieuwe medewerker

Als je bij T.I.B. Verouden BV in dienst wilt treden als nieuwe medewerker, ben je in het voordeel als je al een basiskennis hebt, want dan kun je in principe direct in dienst treden. Je dient echter wel een opleiding te volgen naar minimaal niveau 3. Van belang is ook dat je de Nederlandse taal meer dan redelijk beheerst, inclusief de vaktermen. Verder is het belangrijk dat je met eigen vervoer naar de zaak kunt komen, want er wordt iedere ochtend verzameld op de zaak, van waaruit wordt vertrokken naar een project. Als nieuwe medewerker kun je doorgroeien tot eerste monteur. Hierbij zul je jezelf ook meer ontwikkelen in het bedrijf en meer kennis opdoen over het bedrijf.

Interesse in deze werkgever?

Denk je dat deze werkgever bij jou past? Zorg er dan voor dat je bij ons aangemeld bent als werkzoekende. Werkzoekenden die bij ons zijn aangemeld, worden namelijk gepresenteerd aan de werkgevers middels mailings. Bij een wederzijdse interesse word je uitgenodigd voor een gesprek.

T.I.B. Verouden BV

T.I.B. Verouden BV

T.I.B. Verouden BV