Markhorst Elektro BV

Markhorst Elektro BV

Markhorst Elektro BV is een bedrijf dat zich heeft gevestigd in Eersel en momenteel 52 medewerkers telt. Dit bedrijf houdt zich bezig met alle soorten elektrische installaties, elektro en beveiliging. Belangrijk hierbij is ook dat het op een duurzame manier gebeurt. Het grootste deel van de klanten bestaat uit bedrijven en het werk betreft zowel nieuwbouw als verbouw. Werknemers hebben de beschikking over diverse vervoersmogelijkheden. Zo kunnen ze vanuit het bedrijf vertrekken, opgehaald worden van thuis of de bus mee naar huis krijgen.

Ruimte voor groei

Markhorst Elektro BV¬†is een jonge en groeiende organisatie die zich in de toekomst ook zeker verder wil ontwikkelen. Voor nu betekent het dat het bedrijf plaats heeft voor twee nieuwe kandidaten. Voor deze kandidaten is doorgroeien ook mogelijk, bijvoorbeeld tot zelfstandig leidinggevend monteur. Als kandidaat met kennis van elektrotechniek word je door Edwin Markhorst gescreend op je kennis, waarna hij zal bepalen wat voor jou de vervolgstappen zijn. Het is niet noodzakelijk dat je de Nederlandse taal volledig beheerst, maar wel dat je goed en duidelijk kunt communiceren met je leidinggevende en collega’s.

Interesse in deze werkgever?

Denk je dat deze werkgever bij jou past? Zorg er dan voor dat je bij ons aangemeld bent als werkzoekende. Werkzoekenden die bij ons zijn aangemeld, worden namelijk gepresenteerd aan de werkgevers middels mailings. Bij een wederzijdse interesse word je uitgenodigd voor een gesprek.

Markhorst Elektro BV

Markhorst Elektro BV

Markhorst Elektro BV