Jan van de Ven Elektrotechniek BV

Jan van de Ven Elektrotechniek BVJan van de Ven Elektrotechniek BV is gelegen op het industrieterrein De Sleutel in Bladel en heeft momenteel 19 werknemers. Vijf van hen werken op kantoor en in het magazijn en de veertien anderen werken in de buitendienst. Het bedrijf maakt complete elektrische installaties van begin tot eind. Het werk omvat ontwerp en advies omtrent elektrische installaties, verdeelkasten, data-installaties, inbraakinstallaties, brandmeldinstallaties, zonnepanelen, laadpalen voor e-auto’s en gebouwbeheersystemen.

De klanten bevinden zich voornamelijk in utiliteit (bijvoorbeeld kantoren en fabriekspanden). Daarnaast werkt dit bedrijf ook voor enkele scholen, sporthallen en -complexen en vrijesectorwoningen. Het werk begint vaak in de nieuwbouw, maar ook daarna worden nog interne aanpassingen en verbouwingen gedaan.

Ruimte voor uitbreiding

Jan van de Ven Elektrotechniek BV bestaat inmiddels 65 jaar en is per 1 januari overgenomen door drie voormalig medewerkers van het bedrijf. Hun ambitie is om het bedrijf na de crisis weer te laten groeien tot 25 of misschien wel 30 personeelsleden. Dit ook in combinatie met de vorig jaar opgerichte beveiligingstak “Protect Beveiligingen de Kempen”. Om deze groei te verwezenlijken is er op dit moment plaats voor een nieuwe werknemer en misschien wel twee. Voor de kandidaat zijn er, afhankelijk van interesse en capaciteiten, mooie doorgroeimogelijkheden. Op dit moment leidt het bedrijf ook leerlingen op van begin tot eind in niveau 2, 3 of 4.

Iets voor jou?

Een werkdag begint altijd op de zaak, van waaruit er wordt vertrokken naar een klus. Afhankelijk van het project kan dit om 6:45 uur of om 7:45 uur zijn. Een belangrijk moment van de dag is om ’s ochtends gezellig samen koffie te drinken en het een en ander te bespreken. Dit kan zowel zakelijk als privé zijn. Lijkt dit jou wel wat? Als je al kennis van elektrotechniek hebt, hoef je waarschijnlijk geen opleidingstraject in. Of je voldoende kennis bezit wordt in een eerste gesprek onderzocht, vanuit daar kan dan ook het traject verder bepaald worden.

Belangrijk is dat je als kandidaat de Nederlandse taal goed begrijpt en spreekt, ook de technische termen. Geef het ook aan als er iets niet duidelijk is, zodat je er zeker van bent dat je de klant begrijpt. Van monteurs bij Jan van de Ven Elektrotechniek BV wordt verwacht dat ze direct contact kunnen hebben met een opdrachtgever of collega.

Interesse in deze werkgever?

Denk je dat deze werkgever bij jou past? Zorg er dan voor dat je bij ons aangemeld bent als werkzoekende. Werkzoekenden die bij ons zijn aangemeld, worden namelijk gepresenteerd aan de werkgevers middels mailings. Bij een wederzijdse interesse word je uitgenodigd voor een gesprek.