Elektro Theuws BV

Elektro Theuws BVElektro Theuws BV is een bedrijf in Westerhoven waar momenteel 16 medewerkers werkzaam zijn. Dit bedrijf neemt allerlei klussen aan op het gebied van elektrotechnische installaties, zonnepanelen, inbraak- en brandmelding, data, telecom en toegangscontrole-installaties. Verreweg het grootste deel van het klantenbestand bestaat uit zakelijke klanten. Daarnaast werkt Elektro Theuws BV ook voor particulieren en voor de overheid. De meerderheid van de klussen betreffen nieuwbouw en een kleiner deel bestaat uit onderhoud en verbouw. Iedere ochtend verzamelen de werknemers zich in het pand in Westerhoven en vanuit daar vertrekken zij naar hun karwei.

Plaats voor jou?

Elektro Theuws BV heeft de ambitie om op termijn door te groeien naar een toekomst van 20 monteurs en heeft op dit moment plaats voor een nieuwe werknemer. Deze nieuwe werknemer kan bij het bedrijf beginnen als basismonteur, waarna hij of zij kan doorstromen naar een functie als eerste monteur. Daarna bestaat nog de mogelijkheid om te eindigen als werkvoorbereider, inkoper of planner. Indien je al kennis hebt op het gebied van elektrotechniek zou je direct bij het bedrijf in dienst kunnen treden. Een belangrijk punt is een volledige beheersing van de Nederlandse taal; kandidaten die hierover beschikken, hebben de voorkeur.

Interesse in deze werkgever?

Denk je dat deze werkgever bij jou past? Zorg er dan voor dat je bij ons aangemeld bent als werkzoekende. Werkzoekenden die bij ons zijn aangemeld, worden namelijk gepresenteerd aan de werkgevers middels mailings. Bij een wederzijdse interesse word je uitgenodigd voor een gesprek.