Burgmans & Alewijns C.V.

Burgmans & Alewijns C.V.Burgmans & Alewijns C.V. is een elektrotechnisch bedrijf met momenteel 20 medewerkers dat gevestigd is in Bergeijk. Het bedrijf verzorgt en onderhoudt installaties die duurzaam en energiezuinig zijn, zowel bij particuliere als bij zakelijke klanten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld domotica, zonnepanelen, led-verlichting en energiebesparing.

Toekomstplannen van Burgmans & Alewijns

In de toekomst wil Burgmans & Alewijns C.V. zich verder gaan ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. Het bedrijf streeft ernaar om zijn producten en diensten steeds beter af te stemmen op de wensen en behoeften van zijn klanten. Daarvoor is het voortdurend op zoek naar nieuwe en betere methodieken en technologieën.

Ruimte voor een kandidaat

Met het oog op de toekomst heeft Burgmans & Alewijns C.V. nu ruimte voor het plaatsen van een kandidaat. Iemand met vakkennis in de elektrotechniek zou in principe direct in dienst mogen komen, zonder een opleidingstraject te hoeven afleggen. Van groot belang echter is wel een volledige beheersing van de Nederlandse taal. Voor de toekomstige werknemer zijn er doorgroeimogelijkheden tot zelfstandig monteur met eigen projecten en een bus van de zaak. Afhankelijk van de woonplaats is het mogelijk om thuis opgehaald te worden maar meestal wordt er vanaf de zaak vertrokken. Eventueel kan er een busje mee naar huis genomen worden.

Interesse in deze werkgever?

Denk je dat deze werkgever bij jou past? Zorg er dan voor dat je bij ons aangemeld bent als werkzoekende. Werkzoekenden die bij ons zijn aangemeld, worden namelijk gepresenteerd aan de werkgevers middels mailings. Bij een wederzijdse interesse word je uitgenodigd voor een gesprek.

Burgmans & Alewijns C.V.

Burgmans & Alewijns C.V.

Burgmans & Alewijns C.V.