Beroepskeuzetest: een baan in Elektro, iets voor jou?

Twijfel je nog een beetje of een baan in de elektrotechniek wel helemaal bij jou past? Op deze pagina vind je een kleine beroepskeuzetest om in te vullen, die je een indicatie geeft of het werk bij jou zal passen. Let wel: dit is enkel een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Gebruik de beroepskeuzetest vooral als hulpmiddel om ervoor te zorgen dat jij op de juiste plek terechtkomt. Zegt deze test dat het werk niet bij jou past, maar ben je het daar niet mee eens? Meld je dan gerust bij ons aan als werkzoekende.

Eerst maar een inkoppertje: ben jij een beetje technisch?

Hoe sta jij tegenover vernieuwing en innovatie?

Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?

Hoe ben jij op sociaal vlak?

Ben jij bereid om voor je werk een opleiding te volgen?

Beroepskeuzetest in Elektro
Werken in Elektro past bij jou
Jouw antwoorden op de vragen doen vermoeden dat het werken in de elektrobranche prima bij jou zal passen. Misschien ben jij wel precies de kandidaat waarnaar onze werkgevers op zoek zijn. We raden je aan om je zeker bij ons aan te melden, zodat wij kunnen kijken welke werkgever bij jou past.
We weten het nog niet zeker
Aan de hand van jouw antwoorden in deze test kan het nog beide kanten op gaan. Je bent misschien niet van nature een elektro-talent, maar we zien zeker nog ontwikkelmogelijkheden bij jou. Schrijf daarom een baan in de elektrobranche nog niet af. Met de juiste motivatie kun je namelijk veel bereiken. Heb jij deze motivatie? Meld je dan bij ons aan.
Werken in Elektro past waarschijnlijk niet zo goed bij jou
Aan de hand van de door jou gegeven antwoorden kunnen we voorzichtig stellen dat werken in de elektrobranche misschien niet het juiste werk voor jou is. Wij vinden het belangrijk dat jij bij een werkgever terechtkomt die echt bij jou past. Ben jij ervan overtuigd dat deze test het bij het verkeerde eind heeft en dat jij wel degelijk geschikt bent voor het werken in Elektro? Meld je dan toch even bij ons.

Share your Results: